Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.06

MÉDA: LÉLEK(KÓDOK) ÉS MEGFEJTÉSÜK

 

Az Ember alapvetően hordoz magában valamit. Egy programot, kódokat, amelyeket szépen kibontogat - Földi létezése során. Ahhoz, hogy ezeket a kódokat megfejtsük, alázat kell. Meg kell tenni egy hosszú utat, ébernek lenni, figyelni. A kódolás, avagy a megvilágosodás, folyamat. Nem megy egyik napról a másikra. Nem is ez a cél. Cél maga az út, amely öröm. A dekódolás fájdalmas, hiszen el kell dobnunk, felül kell írnunk a megszokottat. A biztonságosat. El kell engedni az avítt nézeteket, s helyébe: frisseket ültetni. Így haladhat az Ember, így válhat naggyá. A kódokat fel kell ismerni. Rájönni, mit rejtünk, mélyen, legbelül. Mi van belénk írva? Milyen elhívatásért születtünk, milyen feladatért jöttünk? Ha elérjük ezt az állapotot, Boldogságot élünk át, hiszen már emlékszünk Igaz Voltunkra. Vanságunkra. Kezdődhet a munka. Teljesítsük azt a Szolgálatot, amit vállaltunk! Amiért küldtek. A kód a Lelkünkben van. Hordozzuk, s ennek megfelelően kerülnek elénk, belénk helyek, életek, Társak, Segítők, azonos sorok. Az Ő kódjuk is programként fut. Lehetnek azonos, hasonló jelrendszerek - ezért a találkozás. Mert az analógia párra lel. Behúz egy ugyanolyat. Akivel közösen tehetnek a Világ javáért. Együtt, együttesen szolgálhatnak. Kérdés, ki programozott minket? Ki kódolta belénk a milyenségünket? Isten, vagy mi magunk? Netán, közös döntés volt? S miért lehet az, hogy vannak, akiknek ugyanaz a feladatuk; ugyanazt a rendszert képviselik? Tudunk-e változtatni ezeken a beültetéseken, vagy minden úgy jó, ahogyan van? Ezek olyan kérdések, amelyeket kutatunk. Szeretnénk dekódolni, szeretnénk új ismeretekre lelni. Azt hiszem, a Szeretet-kód, mint a legmagasabb rezonáns, mindenkiben szerepel. Ez azt jelenti, hogy vele minden megoldható, minden REND-be tehető. Ha nem sikerül, nincs bennünk elég akarás, vagy nem tartunk még azon a tudati szinten. Nem engedünk utat neki. Elzárjuk, eltorlaszoljuk, mint egy ajtót. Nem engedjük be azt, aki szeretne belépni. Lehet Ő Isten, vagy egy Ember, akivel közös feladatokat, kódokat vállaltunk. Olyan programot, amely nem csak két létezőnek jó. LEHET: JÓ! Mindenkinek.

A lélekkódok nem kézzelfoghatóak. Magasabb szinten rezegnek. Magasabb egységet képviselnek. Anyagban megmutathatjuk ugyan, mit rejtenek, a magasztosságát, a fontosságát csak Önmagunkban érthetjük meg. Kifelé mást mutat. Kifelé csak az tudja megjeleníteni, aki profi. Aki mestere a Létezésnek, a Szeretetnek. A dekódolás során igazi Kincsekre lelhetünk, de nem aranyra, amelyet az alkimisták akartak. A Szeretet-alkimistái szellemi-lelki elixírt nyújtanak át, amely képes megmenteni a Világot az őrülettől, az önpusztítástól, a mártírságtól, a nihilizmustól. Mert a semmi a minden, a semmi csak az akarás és mértéktelenség egyik végterméke, amely illúzió. Valós ügy a mentőprogram, valós érték, a Szeretet-kód.

Szóval, mi jelrendszerek vagyunk. Bennünk található egy kincsesláda, amelyet, ha felnyitunk, ha fel akarunk nyitni, megtaláljuk benne az üdvöt. Ha már nem anyag(i) után áhítozunk, elindulhatunk belső barlangunkba, melynek mélyén megleljük az értéket. A láda aranyat rejt. Szimbolikusan. Rejt eszméket, rejt segítséget, törvényszerűséget. Az Élet, a LÉT akaratát. Azokat a tanokat, amelyekkel előremozdítható a fejlődés. Nem a gépiesített változata, hanem SZERETET-KÖZPONTÚ felfogás és cselekedet. Fejlődöm, ha mindent egység(é)ben kezelek. Fejlődöm, ha irgalmat gyakorlok, ha elfogadok. Ha felemelek mindenkit, aki kéri, akinek kell: ez a REND-szer. Ez egy olyan EGY-ség, amely nem ma született. Léte örök, pontos, mesteri. Nem került porszem a gépezetbe, nincs benne hiba. A SZERETET-állapota nem sérült. ÉP. RENDEZETT. Ehhez az egységhez kell visszatérnünk. Hiszen mindannyian sérültek vagyunk. Sérültünk, mert anyagban vagyunk, s mert elfelejtettük valódiságunkat, elhagytuk az Őshazát, mert el kellett, s elvesztettük a másik felünket, részünket, akivel harmonikus Isteni miliőt képezhetünk. De a kód, a program, azért fut bennünk, hogy segítséget nyújtson számunkra. Vissza kell térni hozzá. Alázattal. És dekódolni. Érteni. Lefordítani itteni milyenségbe. Hogy mások is értsék. Akik már eljutottak ide, számukra kötelező a művelet. Hiszen sokan várnak megváltásra. Egy olyan Ölelésre, amely össznépi, globális; mindenre ható és kiható.                      

 

méd(dh)a rb. heart 

https://www.facebook.com/damaimagazin/ 

https://www.facebook.com/medadamai/

damai-lehet-jo.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.