Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.14

MÉDA: SZERETET-DÍJ (SZELLEMI KITÜNTETÉS)

 

Azzal szerettem volna kezdeni, milyen jó lenne létrehozni a SZERETET-DÍJAT. Beírtam a keresőbe, s láttam, már létezik ez az elnevezés. Ennek nagyon örülök. Hiszen másoknak is eszébe jutott: ne csak szakmai elismeréseket hozzunk létre. Az én SZERETET-DÍJAM mindenkinek szól. Szeretném, ha mindenki SZERETET-DÍJAS lenne eme bolygón. Ez egyfajta szellemi kitüntetés, amit nem Emberek adnak át egymásnak. Ezt az Élettől kapjuk, a Szellemi Hazánktól, Istentől, a Gondviselőtől. Tudjuk, milyen fontos a megbecsülés és a visszaigazolás. Hiszen ezek nélkül nehezen tudunk érvényesülni, hinni, cselekedni. Mindenkinek jól esik, ha megdicsérik, ha elismerik munkáját, ha felnéznek rá. Az Emberek nagyon függnek egymás gondolatától, véleményétől. Mindenki kifelé él. Fontos számunkra, hogy megmutassuk, mit tudunk, azaz: mi rejlik bennünk. Tetszeni akarunk. Másoknak. S ha ez nem sikerül, elkeseredünk. Hiszen azért küzdünk, hogy befogadjanak, elfogadjanak, és szeressenek. Lehet-e ezekért harcolni? Ki lehet-e vívni mások csodálatát? Biztos, hogy ez a lényeg?

Az Én legszebb díjam: Isten Szeretete. Nem kívánok mást. Számomra az a fontos, hogy minden nap végezhessem dolgomat; nekem ez a kitüntetés. Ezért is szeretném megalapítani a SZELLEMI SZERETET-DÍJAT, ami nem jár serleggel, éremmel, vagy plakettel. Sem oklevéllel. Nem kell hozzá anyag. Csak Szív. Ez a díj nem kézzelfogható. Viszont: érezhető. Örökíthető. A SZERETET-DÍJAT mindenki megkapja. Igen. Azok is, akikről úgy gondoljátok, nem érdemelnék meg. Én azt mondom, adjuk oda mindenkinek, hiszen mindannyiunknak szüksége van: SZERETETRE. Tiszta állapotra. Az Élet nem könnyű műfaj. Legalábbis a fizikai válfaja........s talán, egyre nehezebb, ahogyan a végidő közeleg. Nem a vég-végidő. Az új kezdete. De ehhez el kell dobni minden sallangot. Jó pár kiló önérzetet. Ezért vállaltuk, hogy újra jelen leszünk. Hogy újra alakot öltünk. Ha nehezen is, azért haladunk.......egy cél felé. A SZERETET megteremtéséért. És azokért a pillanatokért, amikor azt mondhatjuk, megérte. Megérte a sok küzdelem. A mély fájdalom. Mert mi is alapító tagok lehetünk. Abban a programban, ami az új korszak kezdetét segíti. A SZERETET ALAPÚ TÁRSADALOM időszakát. Ide azok jönnek, akik SZERETET-DÍJASOK. Akik elérték az Isteni, magasztos állapotot. Akik adtak, s nem csaltak. Akik emeltek, nem taszítottak. Akik betakartak, nem "hidegen hagytak". Akik etettek, nem teli szájjal nevettek - másokon. S akiknek mindaz evidens, ami ebben a programban rejlik, foglaltatik.

SZERETET-DÍJASOK, tehát, vannak. Léteznek. Milyen jó lenne, ha láthatnánk Őket! Milyen jó lenne egy találkozó, ahol megjelennének, és büszkék lehetnénk rájuk. Hiszen nélkülük megállt volna a szellemi fejlődés. Nem a technikai. Szeretném, ha mindenki elmondhatná, szereti Embertársát. Ha mindenki felállhatna a képzeletbeli dobogóra. A SZERETET emelvényére. Egyszer talán így lesz. Szellemi kitüntetettek népesítik be a bolygót. A FÖLDET. És akkor majd az Űrből is látszik. Az egységes, szív alakú: DÍJ...................     

 

méda rb. heart

https://www.facebook.com/damaimagazin/

damai-lehet-jo.jpg     

 

         

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.