Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.31

MÉDA: SZERETET-TISZTSÉG (A SZERETET FIGYELMET KÉR!)

 

A Szeretet tisztség. Tiszteletreméltó. Szeretetet képviselni kiváltság, a Földön. Érteni, megismerni erény. A Szeretet viselői gazdagok.

Sokféle pozíció létezik. Sokan viselnek tisztséget. Háborúban, Békében. Ha egypólusú Világ lenne, csak a második létezne. Hiszen a Szeretet gyógyír, s mindenre példás megoldás. Ha elkötelezett szolgálói vagyunk az Életnek, nem teher. Felemelő vallás, vallomás. Szeretetet vallani nem szégyen. Szerelmet követni nem fájdalom. Mutat egy igazabb Édent, amely egyszerű, egyszeri állapot. Pontosan erre a harmonikus rendre vágyik az, aki tisztséget fogad. Tisztelet, tiszta. Mindkét szót tartalmazza. Mindkettő megtalálható benne. Feladat, amiért életet leheltek az Emberbe. Amiért jelenlétet kaptunk. Szolgálattevő lény, fejlődőképes egyén a mi formánk. Olyanok, akik BÁTRAN szembenéznek a valóval, SZERETETET adva.

Felvehetjük a munkát. Eljuthatunk oda, hogy teljes értékű tevőkké válunk, akik jót hirdetnek. Akik nem emberi pozícióért, inkább Isteni üdvért tevékenykednek, hatásosan. Érvelnek egy igazabb Világért. Elől járnak, kezdeményeznek.

A Szeretet hatalma ebben rejlik. Átformálja a Lelket. Alázatra hív. Megmutatja, mi az ÉRTELEM. Miért kelünk fel, nap mint nap. Örömmel fogadjuk az új kihívást, még egy évet, tudást. Megértjük, a SZERETET lehetőség, amiért érdemes. Amiért tisztán, tisztelettel, méltón segítjük LÉTÉT. Támogatjuk ÉLETÉT. Hiszen a SZERETETNEK ugyanúgy van érzése, milyensége, mint bárkinek. Ő is ÉLŐ EGY-ség. Élő lény. Vágyik a törődésre, ápolásra. A SZERETET is SZERETVE akar lenni. Őt is táplálni kell. Védeni. Naggyá tenni. FIGYELMET KÉR. FIGYELMET AKAR. És azt, ne menjünk el mellette. Ne utasítsuk vissza. Ne mondjuk azt, elcsépelt. Vagy, hogy sok belőle. Ő nem lehet sok. Nem lehet tömény. Csak VAN. A VAN-ságával mutatja meg létezését. Azt, hogy ITT VAN! Köztünk. Bennünk. ÉRTÜNK. Ez a legfontosabb. Hogy ÉRTÜNK van. Miattunk ÉL. Azért, hogy minket támogasson. Minket istenítsen. Elhiggyük végre, nagyszerűek vagyunk, akik igenis tehetnek Önmagukért és másokért. SZERETETTEL. Tisztséggel.         

 

méda rb. heart

https://www.facebook.com/damaimagazin/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.